Начало » Архив

Публикации с етикети: вентилатор за баня

Вентилация, Новини, Полезно при изграждане на инсталации »

[21 Окт. 2013 | 12 078 прочетена]
10 причини, защо да изберете вентилатор за баня S&P Silent

При всеки ремонт на тоалетна, баня или мокро помещение, ние се сблъскваме с проблема как да изберем вентилатор за нашата баня.
Проветряването на тоалетните и баните не само осигурява отвеждането на неприятните миризми и парите, но и предотвратява образуването на конденз, влага и мухъл в помещението.
Най-разпространеното решение за проветрение на бани и тоалетни е с осовите вентилатори за баня. За съжаление повечето от тях се характеризират с висок шум и недобра работа. По тази причина искаме да обърнем внимание на определен модел: S&P Silent
1. Основният критерии при избор на вентилатор за …

Вентилация, Новини, Полезно при изграждане на инсталации »

[15 Авг. 2012 | 58 814 прочетена]
Как да изберем вентилатор за баня?

Вентилаторите за баня стават все по-популярни през послендите години и все по-предпочитани при вентилиране на бани без отваряеми прозорци. Ако ви предстои ремонт, със сигурност сте се сблъскали с този проблем. Какво е решението му, ще ви разкажем в следващия материал.

Вентилация, Новини »

[9 Авг. 2012 | 2 073 прочетена]
Нов интернет магазин – Ventilator.bg

Лятото е в разгара си, но ние с огромно желания продължаваме да работим, за да подобрим качеството на услугите ни и достъпността до продуктите ни. Затова вече е реалност и първият ни интернет магазин ventilator.bg. В него ще можете да намерите вентилатори както за домашно, така и с индустриално приложение, въздушни завеси, рекуперативни блокове и др., както и аксесоари към тях.

Поръчката на съоръжения става лесно, като добавите продукти в потребителската кошница и натиснете бутона “Поръчай”. Остава ви единствено да проследите няколкото стъпки на процедурата по поръчка, която не би …

Вентилация, Полезно при изграждане на инсталации »

[10 Юли 2012 | 11 266 прочетена]
Монтаж на вентилатор за баня Silent 100 CZ

Полезно видео за монтаж на вентилатор за баня Silent 100 CZ.