Начало » Архив

Публикации в категория Заглавия

Вентилация, Енергоспестяване, Заглавия, Новини »

[14 Ное. 2018 | 80 прочетена]
Не 10, а 12 причини да изберете вентилационните климатични камери TANGRA AHU

Не 10, а 12 причини да изберете вентилационните климатични камери TANGRA AHU

През 2018г. климатичните камери TANGRA AHU бяха изпитани и сертифицирани от Eurovent. Това прави TANGRA първият и единствен сертифициран български производител на климатични камери.

Вентилация, Заглавия »

[13 юни 2016 | 2 037 прочетена]
Локална екстракция от NEDERMAN. Как да подобрим работната среда?! Промоционални предложения за най-доброто оборудване!

Недерман са сведовен лидер в доставката и разработването на продукти и решения за работната среда в технологичния сектор.

Като световен лидер във областта на филтрацията, обработката на промишлен въздух и управление на ресурсите, от компанията са силно ангажирани в разработването и внедряването на устоичиви и ефективни решения.

Мисията на компанията е да предоставят в различни приложения и производства високоефективни продукти, които да спомагат за по-чиста и безопасна работна среда.

Всички решения на Недерман съчетават грижа за околната среда и за здравето на служителите, чрез подобряване на ефективността на работа в производството.

Това прави продуктите на компанията, както екологични, така също и ефективни и икономически целесъобразни. Във визията на концерна са комбинирани тези три понятия под общото име: еко-ефективност.

Заглавия, Полезно при изграждане на инсталации »

[27 Февр. 2013 | 2 239 прочетена]
5 Причини да използвате макарите Nederman

1. По-малко износване – Основните причини за износването на маркучи и кабели са механичните повреди. Оставени на пода, те често биват прегазени от електро/мотокари  Допълнителни повреди могат да бъдат нанесени от палети и отпадъци, които биват изпускани върху тях. 
2. Повишена ефективност – Самонавиващите се макари спестяват време. Леките инструменти могат да бъдат оставени висящи на маркуча или кабела, като по този начин се осигурява бърз и лесен достъп до тях.
3. По-лесно почистване – Поддръжката на работно помещение е много по-трудна, когато подът е покрит с разпръснати маркучи и кабели. Със …

Заглавия, Новини, Отопление »

[20 Ное. 2012 | 1 715 прочетена]
Ден на “Отоплението на пелети” в ТАНГРА

Бихме искали да Ви поканим на първото официално събитие „Отопление с пелети”. Нашата цел е това събитие да стане ежегодно и всяка година да се събираме за чаша вино и разговори на тема “Новостите в отоплението с пелети”. Събитието ще се състои на 11.12.2012г. от 16:00ч. в сградата на фирма „ТАНГРА” на бул. Европа № 174.

Вентилация, Заглавия, Новини, Полезно при изграждане на инсталации »

[6 юни 2012 | 1 638 прочетена]
Вентилатори за паркинги и тунели – Jet fans

Импулсните Jet вентилаторите са съвременното решение при изграждането на вентилационни и противодимни инсталации на големи закрити паркинги и тунели с голяма дължина или голям трафик. Тенденцията през последните 5 години показва, че тези вентилатори вече изцяло заменят традиционните огнеустойчиви въздуховоди.
За Jet вентилаторите: Jet вентилаторите са импулсни вентилатори, които пренасят големи количества въздух на голямо разстояние.
Предлагат се в две разновидности в зависимост от това от къде се засмуква въздуха. Конфигурират се с двигатели с различен клас на защита, в зависимост предназначението на инсталацията.
Инсталации:
Jet вентилаторите се разполагат на определено разстояние в гаража, …