Начало » Вентилация, Новини

Дни на Nederman в Тангра

13 юни 2012 1 329 прочетена Няма Коментари

Поставяме началото на серия мероприятия под надслов “Дни на отворените врати” с инициативата “Дни на Nederman в Тангра”.  В рамките на 4 дни ще можете да се запознаете с продуктите на шведската фирма Nederman, лидер в производството на съоръжения за филтрация, локална екстракция и отвеждането на прах, дим и влага, да видите част от съоръженията на живо и да се консултирате със специалисти в областта.

Ето и по-подробна програма на мероприятието:

Фирмата Nederman е основана през 1944 г. от Филип Недерман. Компанията е пионер в разработването на решения за контрол на замърсяването на въздуха във вътрешните пространства на фабрики и производствени предприятия, за опазване здравето на работещите в тях хора, подобряване и създаването на безопасна и чиста работната среда, както и за повишаване ефективността на производството.

През 2010 г. компанията придобива датската “Dantherm Filtration”, световен лидер в областта на филтрацията на въздуха, предлагаща решения за контрол на замърсяването на въздуха, както в производствени помещения, така и извън тях. Друга насока в тяхното развитие са решенията за управление на ресурсите, т.е. рециклиране, обработка на отпадъците и др.

Дейността на фирмата обхваща проектиране, монтаж, въвеждане в експлоатация и обслужване,  а продажбите се извършват чрез представители и дистрибутори в над 30 страни по света. Тангра, като представител на Nederman за България, предлага на своите клиенти също пълен набор на услуги – от проектиране до поддръжка.

Снимки от “Дни на Nederman в ТАНГРА”:

Дни на Недерман в ТАНГРА Дни на Недерман в ТАНГРА

Дни на Недерман в ТАНГРАДни на Недерман в ТАНГРА

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
rss feedХаресват ли Ви публикациите, които четете тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 945+ души вече сториха това.

Оставете вашия отговор!

Добавете вашия коментар по-долу, или trackback от вашия сайт. Също можете да се абонирате и чрез RSS.

Бъдете любезни, ясни в изложението си и без спам.

Можете да използвате тези тагове:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Това е вход чрез Gravatar. За да имате глобален аватар, моля регистрирайте се на Gravatar.