Начало » Новини, Отопление

“Отопление с пелети” – първо официално събитие на фирма ТАНГРА

12 декември 2012 3 483 прочетена Няма Коментари

На 11 декември в сградата на фирма ТАНГРА се състоя първото официално събитие под надслов “Отопление с пелети”, на което присъстваха проектанти, партньори и инсталатори на котли.

Инж. Пламен Желязков, управител на фирма ТАНГРА, лично разказа на аудиторията за тънкостите от производствения процес, който гостите имаха възможността да видят на живо в двете фабрики на фирмата.

Представен бе и новият пелетен котел на ТАНГРА с мощност от 40 до 80 kW, който се очаква да влезе в серийно производство в средата на февруари.

В края на официалната част на събитието бяха връчени наградите на хората, участвали в разработването на рекламно послание за официалния сайт за котли на пелети pelletboilers.bg.

Първа награда взе инж. Иван Загорски с предложението си “Топлинна симфония”.

Втората награда е за ” Топло всеки иска и за пелети се натиска” на Теодора Генова и трета награда отива при Румяна с предложението “С котлите на пелети спестяваш монети, екологично живей и цяла зима се грей”. Молим и двете участнички да се свържат с нас на email: sales@tangra.bg или на 02/ 925 13 25 за да уговорим получаването на наградите.

Специална награда получи и Милица Атанасова с предложението си “За студеното време, нужни са само котли на пелети и топли свински котлети!”.

Благодарим Ви още веднъж за присъствието и участието. Ще Ви очакваме и догодина!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
rss feedХаресват ли Ви публикациите, които четете тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 945+ души вече сториха това.

Оставете вашия отговор!

Добавете вашия коментар по-долу, или trackback от вашия сайт. Също можете да се абонирате и чрез RSS.

Бъдете любезни, ясни в изложението си и без спам.

Можете да използвате тези тагове:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Това е вход чрез Gravatar. За да имате глобален аватар, моля регистрирайте се на Gravatar.