Начало » Новини

„ТАНГРА” проведе два технически семинара „Отопление с пелети” и „Инсталиране на пелетни съоръжения” за инженери и инсталатори от Гърция.

20 декември 2012 1 851 прочетена Няма Коментари

Ден след първото официално събитие “Отопление с пелети”, „ТАНГРА” проведе обучение и технически семинар за колеги си от Гърция. Семинарът се състоя в сградата на фирма „ТАНГРА” в София на 12 и 13 декември. Програмата на мероприятието включваше демонстрация на производство на пелетни котли от серията HP и CL, както и обучение за инсталиране на котли и горелки на пелети. Гостите от Гърция имаха възможността да разгледат двете фабрики на ТАНГРА, да се запознаят с производствения процес на пелетните котли, както и новия пелетен котел TANGRA CL 80, с мощност от 40 до 80 kW.

Втората част от техническия семинар бе на тема „инсталиране на пелетни съоръжения”. Колегите инсталатори от Гърция получиха ценни съвети и нагледно видяха най-ефективните и лесни начини за изграждане на инсталации на пелетни котли, горелки за вграждане и цели отоплителни системи използващи котли на пелети, слънчеви соларни панели и термопомпени инсталации. Забавна нотка в семинара бе организираната игра за най-бързо инсталиране на пелетна горелка за вграждане, като доброволец от гръцките инсталатори и български инсталатор поставяха пелетната горелка TANGRA B30p на чугунен котел.

С това мероприятие ТАНГРА затвърди традицията от изминалата година да запознава партньорите и колегите си от Гърция с новите тенденции в съоръженията за отопление с пелети, както и да увеличава партньорите си в южната ни съседка.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
rss feedХаресват ли Ви публикациите, които четете тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 945+ души вече сториха това.

Оставете вашия отговор!

Добавете вашия коментар по-долу, или trackback от вашия сайт. Също можете да се абонирате и чрез RSS.

Бъдете любезни, ясни в изложението си и без спам.

Можете да използвате тези тагове:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Това е вход чрез Gravatar. За да имате глобален аватар, моля регистрирайте се на Gravatar.