Начало » Заглавия, Полезно при изграждане на инсталации

5 Причини да използвате макарите Nederman

27 февруари 2013 2 247 прочетена Няма Коментари

Nederman

1. По-малко износване – Основните причини за износването на маркучи и кабели са механичните повреди. Оставени на пода, те често биват прегазени от електро/мотокари  Допълнителни повреди могат да бъдат нанесени от палети и отпадъци, които биват изпускани върху тях. Макара Nederman 1

2. Повишена ефективност – Самонавиващите се макари спестяват време. Леките инструменти могат да бъдат оставени висящи на маркуча или кабела, като по този начин се осигурява бърз и лесен достъп до тях.

3. По-лесно почистване – Поддръжката на работно помещение е много по-трудна, когато подът е покрит с разпръснати маркучи и кабели. Със самонавиващите се макари подовете са по-чисти и подредени.
Макара Nederman4. Намален риск от инциденти – Статистиките сочат, че препъването е най-честата причина за инциденти в индустрията – те наброяват десет пъти повече от тези с електричество. Разпръснатите по пода маркучи и кабели не са безопасни и често създават предпоставка за наранявания.

5. По-добра работна среда – Инвестициите в подобряването на работната среда се отплащат многократно в последствие. Самонавиващите се макари, балансьори и окачвачи  допринасят за по-безопасна работна среда, където инцидентите и нараняванията са сведени до минимум.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
rss feedХаресват ли Ви публикациите, които четете тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 945+ души вече сториха това.

Оставете вашия отговор!

Добавете вашия коментар по-долу, или trackback от вашия сайт. Също можете да се абонирате и чрез RSS.

Бъдете любезни, ясни в изложението си и без спам.

Можете да използвате тези тагове:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Това е вход чрез Gravatar. За да имате глобален аватар, моля регистрирайте се на Gravatar.