Начало » Енергоспестяване, Климатизация, Новини, Полезно при изграждане на инсталации

„ТАНГРА” и “Hitachi Air Conditioning” предоставят софтуер за избор на климатична техника Hitachi

11 юни 2013 3 834 прочетена Няма Коментари

климатична техника HitachiЕкипът на фирма „ТАНГРА” отново иска да бъде в помощ на своите колеги проектанти и инсталатори на климатично оборудване. По тази причина, заедно с нашите партньори от Hitachi Air conditioning Europe SAS, предоставяме на нашите колеги безплатните програми за избор на климатична техника Hitachi Hi-ToolKit. Както цялата гама продукти, софтуера за селекция на климатична техника е разделен на три програми: За дома, За търговски сгради и За индустрията.

Hi-ToolKit for Home е софтуер, разработен специално от Hitachi за избор и проектиране на индивидуално отопление за апартаменти и еднофамилни къщи. Освен избор на термопомпа за битови нужди, Hitachi Yutaki, софтуера предоставя и пълните технически данни на термопомпата, както и хидравлична схема.

1. Hitachi Hi-ToolKit for HomeApli_Yutaki_S_9a

Hi-ToolKit for Home 1

 

 

 

 

 

Hi-ToolKit for Home 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hi-ToolKit for Business е софтуер, разработен специално от Hitachi за колеги и специалисти ОВиК, използван за избор и проектиране на инсталации на търговски сгради с отопление и климатизация. В само 6 стъпки, новият софтуер Hi-ToolKit for Business, позволява избор и проектиране на цялостна инсталация от системите на Hitachi VRF Utopia, VRF SET FREE, както и MonoZone и MultiZone. Софтуерът предоставя селекцията на продуктите в обекта, диаграми за охлаждане и отопление, електрически схеми, обяснителни записки и количествена сметка.

Hi-ToolKit for Business

Hi-ToolKit for Business 2Hi-ToolKit for Business 3Hi-ToolKit for Industry е софтуер, разработен специално от Hitachi за колеги и специалисти ОВиК, използвайки го проектирането и избора на термопомпи и чилъри се случва много лесно. Гамата водоохлаждащи и отопляващи агрегати Hitachi Samurai обхващат от 106kW до 1280kW охладителна/отоплителна мощност за търговски и индустриални сгради.

Ще се радваме, ако софтуера бъде полезен на колеги проектанти и инсталатори на климатична и вентилационна техника. При трудност с регистрация и ползване, моля не се колебайте да се свържете с нас на 02/925 13 25 или на sales@tangra.bg.

Tangra и климатици Hitachi

 

Софтуер за избор на климатична техника Hitachi


За домаЗа търговски сградиЗа индустрията
Линк за ползване online: Софтуер на Hitachi ОнлайнЛинк за сваляне:Инсталация на софтуер на HitachiЛинк за сваляне:Инсталация на софтуер на Hitachi
Каталози:

Hitachi MonoZone Room Aircon -
домашни климатици
високо-стенен монтаж
крайстенен подов монтаж
касетъчен тип
канален монтаж

Hitachi MultiZone - мулти-сплит домашни климатици

Hitachi Yutaki S, Yutaki S80, Yutaki M - битови термопомпи за отопление/охлаждане и БГВ
Каталози:

Hitachi VRF Set Free климатични системи

Hitachi VRF System Free климатични системи

Hitachi VRF Utopia климатични системи
Каталози:

Hitachi Samurai чилъри и термопомпи
hitachi home systemhitachi commercial system
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
rss feedХаресват ли Ви публикациите, които четете тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 945+ души вече сториха това.

Оставете вашия отговор!

Добавете вашия коментар по-долу, или trackback от вашия сайт. Също можете да се абонирате и чрез RSS.

Бъдете любезни, ясни в изложението си и без спам.

Можете да използвате тези тагове:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Това е вход чрез Gravatar. За да имате глобален аватар, моля регистрирайте се на Gravatar.