Начало » Енергоспестяване, Новини, Отопление

Фирма „ТАНГРА” представи видео за пелетните котли от серията TANGRA CL 35

25 март 2014 3 904 прочетена Няма Коментари

Пелетен Котел - TANGRA CL 35Пелетните котли TANGRA CL35 са предназначени за отопление и битово горещо водоснабдяване (БГВ) в еднофамилни къщи, малки жилищни и офисни сгради.

Котлите са напълно автоматизирани и с автоматично почистване. Това води до почти пълна липса на обслужване от страна на потребителя и безотказна работа през целия отоплителен сезон.

Серията TANGRA CL 35 е оборудвана с горелка с петстепенна модулация, контролер с LCD тъчскрийн дисплей и електропневматична система за почистване на горелката и коминната система. Всички изводи на котела са изнесени на горния капак, за по-лесно присъединяване към инсталацията. Котела е конструиран с възможност за ляв и десен монтаж, в зависимост от помещението.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
rss feedХаресват ли Ви публикациите, които четете тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 945+ души вече сториха това.

Оставете вашия отговор!

Добавете вашия коментар по-долу, или trackback от вашия сайт. Също можете да се абонирате и чрез RSS.

Бъдете любезни, ясни в изложението си и без спам.

Можете да използвате тези тагове:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Това е вход чрез Gravatar. За да имате глобален аватар, моля регистрирайте се на Gravatar.