Начало » Климатизация, Новини

Хигиенни Климатични Камери TANGRA AHU HYG – Гаранция за качеството на въздуха

29 април 2014 1 659 прочетена Няма Коментари

AHU_210_290aСерията климатични камери на ТАНГРА е разработена да задоволи нуждите от вентилация, отопление, охлаждане и възстановяване на енергия на различни по вид и предназначение обществени, промишлени и търговски сгради. Всички камери са разработени на модулен принцип, което улеснява транспортирането и монтажа им. Разделени са в три направления: Стандартни климатични камери, с рекуперация на енергия, Климатични камери с вградена термопомпа и Климатични камери – хигиенно изпълнение.

Качеството на въздуха е от голямо значение за здравето, особено в болнични и лечебни заведения. Чистата околна среда и подходящ микроклимат могат да предотвратят болести, алергии или физиологични проблеми. Много специфични производства също имат строги изисквания по отношение на климатичните и вентилационни инсталации. По тази причина разработихме и сертифицирахме своя гама от климатични камери – хигиенно изпълнение, която обхваща дебити от 2000 до 16000м3/ч. Камерите, с висока степен на очистване на въздуха, се изработват от неръждаема стомана, като всички повърхности са леснодостъпни за проверка и почистване. Всички камери позволяват вграждане на филтри с различен клас на филтрация (от G4 до Н14 – EN 779).

Съвременно и многофункционално управление, позволява настройка и поддържане на различни параметри на камерите, включително и план-график за микробиологични тестове. Всички климатични камери TANGRA AHU са напълно автоматизирани и готови за експлоатация, както и за свързване към BMS. Климатичните камери – хигиенно изпълнение са подходящи за вентилационни и климатични инсталации в:

  • Болници
  • Спешни отделения
  • Реанимации
  • Санаториуми
  • Хранително-вкусова промишленост
  • Производство на напитки
  • Чисти стаи и стаи с изолирани пациенти
  • Фармацевтична индустрия
  • Оптично производство
  • Производство на електронни компоненти

Камерите TANGRA AHU HYG са сертифицирани от TÜV Rheinland, съгласно всички действащи европейски норми и директиви за хигиенно изпълнение и покриват най-високите изисквания на DIN и VDI.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
rss feedХаресват ли Ви публикациите, които четете тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 945+ души вече сториха това.

Оставете вашия отговор!

Добавете вашия коментар по-долу, или trackback от вашия сайт. Също можете да се абонирате и чрез RSS.

Бъдете любезни, ясни в изложението си и без спам.

Можете да използвате тези тагове:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Това е вход чрез Gravatar. За да имате глобален аватар, моля регистрирайте се на Gravatar.