Начало » Вентилация, Климатизация, Новини, Отопление

Фирма „ТАНГРА” интегрира в сайта си платформа за по-лесна комуникация с клиентите

25 септември 2014 1 796 прочетена Няма Коментари

Снимка - платформа - ТАНГРАОт началото на месец септември, в сайта на фирма „ТАНГРА” има интегрирана платформа за по-лесна и по-бърза комуникация. Екипът на фирмата предоставя тази възможност на всеки посетител на уеб сайта, за да попита за необходимата му информация веднага, дори без да се регистрира. Влизайки на сайта, в долния десен ъгъл излиза автоматично прозорец, чрез който е достъпна платформата. Търговски и експортен отдел отговарят на всяко запитване от сайта и предоставят необходимата информация незабавно. В неработни часове и почивни дни, системата дава възможност да се остави съобщение, на което при първа възможност екипът на фирма ТАНГРА ще отговори.

Новите технологии, базирани на интернет комуникацията ни дават предимство и бързина, особено важни в динамичното време, в което живеем. Достигането бързо и лесно до информацията, необходима и важна за клиента, е част от стратегията ни за по-добро обслужване и подпомагане на комуникацията ни с клиентите. Екипът, който стои зад платформата за директна комуникация е изграден от опитни колеги, добре познаващи системите за ОВК. Директният контакт с тях би дал на нашите партньори възможност за по-лесно намиране на решение и справяне с предизвикателства, стоящи пред техните клиенти. Тази платформа, както и страницата с инструменти за изчисляване на енергоспестяваща вентилация, са напълно безплатни и не изискват регистрация или сваляне на определен компютър. Те са достъпни от цял свят и за секунди наш клиент или партньор може да стигне до необходимата му информация или изчисли необходимата му система за вентилация.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
rss feedХаресват ли Ви публикациите, които четете тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 945+ души вече сториха това.

Оставете вашия отговор!

Добавете вашия коментар по-долу, или trackback от вашия сайт. Също можете да се абонирате и чрез RSS.

Бъдете любезни, ясни в изложението си и без спам.

Можете да използвате тези тагове:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Това е вход чрез Gravatar. За да имате глобален аватар, моля регистрирайте се на Gravatar.