Начало » Новини

Нови възможности за разплащане в офисите на фирма “ТАНГРА”

14 ноември 2014 1 592 прочетена Няма Коментари

пос терминалУважаеми колеги и партньори,

От месец септември в магазина на фирма ТАНГРА в гр. София има ПОС-терминал за разплащания с дебитни и кредитни карти. Освен познатите методи за разплащане – в брой и чрез банков превод, партньорите на фирма ТАНГРА, вече ще имат още една възможност и ,надяваме се, улеснение при разплащането. ПОС терминалът позволява плащания с най-популярните кредитни и дебитни карти: Visa, Visa Electron, V PAY, Master Card, Maestro, Borika. Предимствата на този тип разплащания за клиентите са очевидни – не е необходимо носенето на пари в брой, премахва се възможността за грешка при броене на парите, отпадат рисковете за получаване на скъсани или фалшиви банкноти.

В рамките на следващите месеци и в останалите търговски обекти на фирма ТАНГРА, в гр. Варна и гр. Бургас, ще бъде достъпно разплащането с кредитна или дебитна карта.

Освен разплащането с кредитни и дебитни карти, от началото на 2014г. фирма ТАНГРА предлага възможността за покупка на разсрочено плащане на продуктите за вентилация, климатизация и отопление. Партньор на фирмата и в това направление е Райфайзен Банк.

банкови карти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
rss feedХаресват ли Ви публикациите, които четете тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 945+ души вече сториха това.

Оставете вашия отговор!

Добавете вашия коментар по-долу, или trackback от вашия сайт. Също можете да се абонирате и чрез RSS.

Бъдете любезни, ясни в изложението си и без спам.

Можете да използвате тези тагове:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Това е вход чрез Gravatar. За да имате глобален аватар, моля регистрирайте се на Gravatar.