Начало » Новини

ТАНГРА стана член на КРИБ

24 февруари 2015 1 856 прочетена Няма Коментари

В края на 2014г. фирма „ТАНГРА” бе приета за член на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

КРИБ е най-голямата работодателска организация на бизнеса в България. В нея членуват повече от 10 500 компании. Те произвеждат близо три четвърти от БВП на страната и осигурява повече от 800 000 работни места. Структурата на КРИБ включва 55 браншови организации от всички сектори, както и 66 регионални представителства на територията на цялата страна. logo-KRIB

Целите на КРИБ са а работи за подобряване на бизнес средата в България, чрез контакти със законодателната, изпълнителната и местните власти, да повишава конкурентноспособността на българските фирми и да насърчава споделянето на добри бизнес практики. КРИБ е член на международната търговска камара (ICC).

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
rss feedХаресват ли Ви публикациите, които четете тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 945+ души вече сториха това.

Оставете вашия отговор!

Добавете вашия коментар по-долу, или trackback от вашия сайт. Също можете да се абонирате и чрез RSS.

Бъдете любезни, ясни в изложението си и без спам.

Можете да използвате тези тагове:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Това е вход чрез Gravatar. За да имате глобален аватар, моля регистрирайте се на Gravatar.