Начало » Енергоспестяване

Проведе се специализирано събитие на тема „Енергийна ефективност и енергиен одит в системите за вентилация, отопление и климатизация”

27 март 2015 2 063 прочетена Няма Коментари

energiina-efektivnost-energien-odit-3На 26.03.2015г, в столичния ресторант Друзья, фирма ТАНГРА проведе специализирано събитие на тема „Енергийна ефективност и енергиен одит в системите за вентилация, отопление и климатизация”.

Съвместно със списание Фасилитис, екипът на фирма ТАНГРА събра фасилити мениджъри, технически директори на сгради и фасилити компании.

На събитието присъстваха инж. Светослав Глосов, председател на КСБ и проф. Ивайло Банов, ТУ София. energiina-efektivnost-energien-odit-4

Инж. Юлий Армянов представи идеите за комфорт в топлотехниката, енергийната ефеитвност в сгради и нормите за принудително проветряване.

Показани бяха и стандартите за енерговъзстановяване, времето за откупуване на енергоспестяващи вентилационни системи и технико-икономически анализи.

Пълното енергийно обследване на сгради разясни инж. Симеонов от фирма ЕнЕфект, дългогодишен партньор на фирма ТАНГРА в тази област. Иван Армянов, управител Търговски отдел, представи възможнстите за финансиране на мерките за енергийна ефективност, чрез Европейски програми, както и вече изпълнени примери на енергоефективни вентилационни системи.

В края на събитието, на по чаша вино и хапки, имаше възможност всеки да обсъди проблеми и принципни решения с екипа на фирма ТАНГРА.

energiina-efektivnost-energien-odit-8

energiina-efektivnost-energien-odit-7

energiina-efektivnost-energien-odit-9

energiina-efektivnost-energien-odit-1

energiina-efektivnost-energien-odit-5

energiina-efektivnost-energien-odit-2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
rss feedХаресват ли Ви публикациите, които четете тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 945+ души вече сториха това.

Оставете вашия отговор!

Добавете вашия коментар по-долу, или trackback от вашия сайт. Също можете да се абонирате и чрез RSS.

Бъдете любезни, ясни в изложението си и без спам.

Можете да използвате тези тагове:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Това е вход чрез Gravatar. За да имате глобален аватар, моля регистрирайте се на Gravatar.