Начало » Енергоспестяване

Специализирано събитие на тема „Енергийна ефективност и енергиен одит в системите за вентилация, отопление и климатизация”

24 март 2015 1 727 прочетена Няма Коментари

енергиен одитНа 26 март 2014г., в ресторат „Друзья” ще се състои специализирано събитие на тема „Енергийна ефективност и енергиен одит в системите за вентилация, отопление и климатизация”.

Събитието е насочено към фасилити мениджъри, технически директори на сгради, фасилити компании, както и собственици на сгради.

Заедно с екипа на фирма ТАНГРА ще могат да обсъдят възможните енергийни спестявания, чрез системите за ОВиК. Екипът на ТАНГРА е подготвил да представи и добри практики, чрез изпълнени обекти.

покана за енергиен одит

Програмата на събитието ще бъде:

  • Енергийна ефективност в системите за вентилация, климатизация и отопление.
  • Енергиен одит и технико-икономически анализ.
  • Финансиране.
  • Добри примери.
  • Дискусия.

Събитието се организира, заедно със списание Фасилитис.

Тази поредица от срещи, свързани с енергийна ефективност в системите за вентилация, климатизация и отопление се провеждат за четвърта поредна година от фирма ТАНГРА. През 2012г. бе дадено началото с представянето на „Отоплението с пелети“. Тогава бе показана пълната гама битови котли TANGRA CL/HP, а също и котелът TANGRA CL80 (40÷80kW). През 2013 година на събитието „Високоефективната енергоспестяваща вентилация“ фирма ТАНГРА събра колеги от Камарата на Архитектите в България (КАБ) и Камарата на Инженерите в Инвестиционното Проектиране (КИИП). Освен презентацията на високоефективната енергоспестяваща вентилация, бяха засегнати и проблемите, пред които архитекти и инженери са изправени при съвместната си работа за изпълнение на по-качествени и по-енергоефективни проекти. През изминалата, 2014г. , фирма „ТАНГРА” събра инженери и специалисти в областта на отоплителна и вентилационна техника. Тогава бяха представени законовите инструменти за изграждане на принудителна вентилация, гамата сертифицирани климатични камери TANGRA AHU, както и съвременните системи за енергоспестяващи вентилацоинни системи.

Събитието е безплатно за участниците, но се изисква предварителна регистрация.
Краен срок за регистрация 25.03.2015
Ще се радваме да посрещнем Вас и/или Ваш представител.
NB: Адресът на ресторант Друзья е ул. Шипка 34 до Руския културен център в София. Ресторантът разполага със собствен паркинг.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
rss feedХаресват ли Ви публикациите, които четете тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 945+ души вече сториха това.

Оставете вашия отговор!

Добавете вашия коментар по-долу, или trackback от вашия сайт. Също можете да се абонирате и чрез RSS.

Бъдете любезни, ясни в изложението си и без спам.

Можете да използвате тези тагове:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Това е вход чрез Gravatar. За да имате глобален аватар, моля регистрирайте се на Gravatar.