Начало » Новини, Специални

ТАНГРА бе приета за член на Българския форум на бизнес лидерите.

17 юни 2015 2 363 прочетена Няма Коментари

bblf_logo_bg

На заседание на Управителния съвет на БФБЛ на 9 юни 2015г., фирма „ТАНГРА” бе приета сред членовете на форума. Форумът е неправителствена организация, обединяваща над 100 водещи български и международни компании и индивидуални членове, които ценят и прилагат принципите на отговорното и етично бизнес поведение в своята практика, като в същото време изискват това и от своите партньори. Отношението на фирма „ТАНГРА” към принципите на етичното бизнес поведение са заложени от създавенето и през 1989г. до сега.

Фирма „ТАНГРА” подпомага ежегодния конкурс на Столичните училища, който се провежда под егидата на кмета на гр. София, г-жа Йорданка Фандъкова. През 2014г. фирмата спомогна за изпълнението на зала 272 в СУ „Св. Климент Охридски”, като освен с изпълнение на инсталациите участва и с дарение към фондация „120 години Юридически факултет”.

Една от гордостите на фирма „ТАНГРА” са продуктите за спестяване на енергия и намаляване на парниковите газове. Тези продукти, фирмата произвежда от 1994г., а от 1996г. изнася и в Европа.

Официалното писмо за приемане
SKMBT_C2201506

Кратко представяне на фирма Тангра можете да видите на този линк

Членската страница на фирма Тангра можете да разгледате тук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
rss feedХаресват ли Ви публикациите, които четете тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 945+ души вече сториха това.

Оставете вашия отговор!

Добавете вашия коментар по-долу, или trackback от вашия сайт. Също можете да се абонирате и чрез RSS.

Бъдете любезни, ясни в изложението си и без спам.

Можете да използвате тези тагове:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Това е вход чрез Gravatar. За да имате глобален аватар, моля регистрирайте се на Gravatar.