Начало » Вентилация

Екстракторни рамена за дим при заваряване Nederman

23 ноември 2015 2 547 прочетена Няма Коментари

extraction_armsЕкстракторните рамена за отвеждане на заваръчен дим са едно от най-ефективните решения за премахване на газовете от работната зона. Продължителното вдишването на заваръчни газове може да причини заболяване от рак или други сериозни здравословни проблеми. Фирма ТАНГРА може да Ви предложи решение за подобряване на работната среда и оръжие за борба с заваръчният дим. Така, Вие ще предпазите Вашите служители и ще пестите пари за разходи за здравеопазване.

Екстракторните рамена Nederman са идеалното решение за извличане на заваръчен дим, пари и прах от затворени работни помещения. Патентованият дизайн и функционалност на рамената осигурява оптимално улавяне на пушек и прах. Всяко от екстракторните рамена Nederman завършва с дюза, която спомага за по-добро улавяне на дим от работната зона. На дюзата могат да се интегрират бутони за осветление и пускане/спиране на смукателният вентилатор. Шарнирът интегриран във всяко рамо позволява въртене на 3600. Това прави екстракторните рамена много гъвкави и лесни за позициониране.

Екстракторни рамена за отвеждане на дим от заваряване: 

„Стандартно заваръчно рамо” „Каросерийно заваръчно рамо”
 standardArm  illustrated bodywork extraction arm with car
 Проектирани са за работа в среда с газове, изпарения или неексплозивен прах. За висок дебит и умерена температура.  Специално предназначени за извличане на заваръчни газове, прах и боя от изпарения при работа по каросерийни ремонти.
 “Люлеещо рамо Swing SA-GW”  „Баланситано рамо за висок вакуум”  „Екстракторни рамена върху въздуховодеща релса”
Swing_arm_with_wire_frame_unit balanced-arm armOnRail
 Тези рамена за висок вакуум предлагат максимално удобство при работа с големи и отдалечени детайли.  Проектирани за работа в среди с газове, изпарения и не взривоопасен прах. Подходящи са за ограничени работни пространства.  Релсовите екстракторни рамена са проектирани за големи работни пространства и възможност за свързване на няколко рамена в една релса.
 “Екстракторно рамо Original”  „NEX MD екстракторно рамо за отвеждане на пушек и прах”  „NEX HD заваръчно рамо за тежки условия”
extraction_arm_original  Nex_md  nederman-arms-onsite
 Рамената Original са лесно и евтино решение за отвеждане на уловеният дим при заваряване, както и прах от работната среда.  Тези екстракторни рамена са специално проектирани за работа в среди с много тежък дип, изпарения или не взривоопасен прах.  Тези екстаркторни рамена са иеални за аспирация на пушек и прах при тежки заваръчни процеси, където има необходимост голям дебит на засмукване.

 

Видео:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
rss feedХаресват ли Ви публикациите, които четете тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 945+ души вече сториха това.

Оставете вашия отговор!

Добавете вашия коментар по-долу, или trackback от вашия сайт. Също можете да се абонирате и чрез RSS.

Бъдете любезни, ясни в изложението си и без спам.

Можете да използвате тези тагове:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Това е вход чрез Gravatar. За да имате глобален аватар, моля регистрирайте се на Gravatar.