Начало » Вентилация, Климатизация

ТАНГРА представя нова серия честотни инвертори TANGRA FI

19 ноември 2015 1 895 прочетена Няма Коментари

energo-efektivna_klimatichna-kameraЧестотните инвертори намират приложение все по-често в системите за вентилация, климатизация и отопление. Според международни изследвания, между 65% и 70% от електроенергия за сградата се изразходва от асинхронни задвижвания на вентилатори и помпи с постоянни обороти.

Проектирането на системите за вентилация, климатизация и отопление се базира на максимална заетост на сградите.  В ежедневието, максималната заетост се достига в много редки случай. Използването на честотни инвертори дават възможност за плавно регулиране на вентилационни и отоплителни системи. Управлението може да се проектира, така че да променя оборотите на климатичните камери и отоплителните помпи, в зависимост от броя на хората в сграда. Това ще доведе до работа на системата на ниска скорост в по-голяма част от времето на експлоатация. Така, освен до енергоспестяване, чрез ОВК системите ще се повиши живота на системата и ще се намалят изхвърлените емисии в околната среда.

По тази причина, всички нови проектирани и изпълнени климатични камери TANGRA AHU, енерговъзстановяващи блокове TANGRA EVB и отоплителни системи са снабдени с честотни регулатори на обороти (инвертори) TANGRA FI.

chestotni-invertori-1Продуктовата гама на честотните инвертори TANGRA FI комбинира иновативни технологи, надежност и лесна настройка за работа. Те са подходящи за всяко приложение, нуждаещо се от честотно управление. Цялата гама инвертори се произвеждат с възможност за монтаж на плоска стена, както и на DIN (дин) шина.

Честотните инвертори TANGRA FI са снабдени с дигитален дисплей и бутони за прецизен контрол. Фабрично са зададени 14 параметъра за лесна настройка. ЕМС филтър е вграден в инверторите, както и комуникация Modbus RTU за контрол и мониторинг.

Инверторите TANGRA FI имат функция, която следи и показва използваната енергия, както и икономиите, реализирани от плавното управление.
Стандартна гама трифазни инвертори: от 0.37kW до 11kW (от 0.5НР до 15НР)
Гама с повишена защита (IP66): до 7.5kW (трифазни) – по поръчка.
Монофазни честотни инвертори: до 1.1kW – по поръчка.

честотни инвертори tangra fiконсумирана енергия климатична камера

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
rss feedХаресват ли Ви публикациите, които четете тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 945+ души вече сториха това.

Оставете вашия отговор!

Добавете вашия коментар по-долу, или trackback от вашия сайт. Също можете да се абонирате и чрез RSS.

Бъдете любезни, ясни в изложението си и без спам.

Можете да използвате тези тагове:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Това е вход чрез Gravatar. За да имате глобален аватар, моля регистрирайте се на Gravatar.