Начало » Вентилация, Енергоспестяване, Новини

Българския ОВК лидер ТАНГРА се приседини към Eurovent

19 декември 2018 56 прочетена Няма Коментари
Българския ОВК лидер ТАНГРА се приседини към Eurovent

Европейската индустриална ОВК асоциация разширява обхвата си в Източна Европа

Брюксел, София, 14 декември 2018. Производителят ТАНГРА – специализиран в сферата на оборудване за вентилация, климатизация и отопление – се присъедини към Eurovent Association като член-кореспондент. ТАНГРА е водещ производител на ОВК съоръжения, базиран в България и е първият член на Eurovent от България – поредна стъпка в увеличаването на членската маса на асоциацията в Европа.
ТАНГРА е семейна компания, основана за първи път през трийсетте години на ХХ век и възстановена през 1989, след отмяна на забраната за развиването на частен бизнес в страната. Днес, тя има собствено проектантско бюро, две индустриални предприятия, търговски център в София, собствени офиси във Варна и Бургас, както и широка дистрибуторска мрежа в рамките на балканските страни и Европа. Продуктовото й портфолио включва, наред с другото оборудване и вентилационни климатични камери, енерговъзстановяващи блокове, вентилационни решетки и дифузори, пластинчати топлообменници и центробежни вентилатори.
Г-н Юлий Армянов, Управител и собственик на ТАНГРА, коментира официалното потвърждение на членството: “За нашата фирма е чест да бъдем член-кореспондент на водещата браншова ОВК асоциация в Европа. С готовност очакваме да подпомогнем дейностите на Eurovent по отношение на законодателство, стандартизация и популяризиране на добрите практики в индустрията. Заедно с Eurovent Association, имаме за цел да насочим вниманието към хармонизиране на изискванията към вентилационното и климатично оборудване в България с Екодизайн директивата на Европейската Общност. И последно, но не по значение, очакваме да срещнем други членове на европейското семейство, които имат сходни идеи с нашите, така че да можем да си сътрудничим успешно.”
Eurovent е европейска браншова организация за вътрешен микроклимат (HVAC), Охладителни системи и технологии за охлаждане на хранителни вериги. Базирани в Брюксел, с регионални офиси в Милано и Прага, тя представлява водещите европейски национални браншови ОВК асоциации и повече от 1000 производителя. Чрез регионалния си офис в Прага, Чешка Република, Eurovent осигурява директна връзка за ОВК сектора в Централна и Източна Европа с поддръжка на местните езици и конкретни дейности.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
rss feedХаресват ли Ви публикациите, които четете тук? Абонирайте се за най-новите с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всичко най-ново при нас. 945+ души вече сториха това.

Оставете вашия отговор!

Добавете вашия коментар по-долу, или trackback от вашия сайт. Също можете да се абонирате и чрез RSS.

Бъдете любезни, ясни в изложението си и без спам.

Можете да използвате тези тагове:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Това е вход чрез Gravatar. За да имате глобален аватар, моля регистрирайте се на Gravatar.